Verbouw

Is uw woonsituatie veranderd, of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u deze aan uw wensen worden aanpassen?
Verbouwen is gemakkelijker dan u denkt.

Specialist in verbouwingsprojecten

Met de juiste partner is het mogelijk om uw woning, of kantoor, aan te passen zonder enige hoofdpijn. Christians Bouw- en Timmerbedrijf is gespecialiseerd in het verbouwen van alles soorten ruimtes zoals badkamers, keukens, woonkamers en zolders. Vaak is het interessant om de zolder op te delen om meerdere kamers te creëren voor opgroeiende kinderen, om een logeerkamer of kantoor aan huis te maken.

Vaak zijn dit simpele ingrepen zoals een vaste trap bouwen, een dakraam of dakkapel installeren, en het aanbrengen van isolatie. Dit geeft u meer ruimte, woonplezier en maakt uw woning meer waard.

verbouwing waarbij uw wooncomfort op nummer één staat

Woonkamer en leefruimte vergroten

De woonkamer is het vertrek waar mensen de meeste tijd doorbrengen. In deze ruimte is wooncomfort erg belangrijk. Dat kunt u vergroten door bijvoorbeeld meer daglicht te laten intreden door nieuwe kozijnen, of een schuifpui. Veel klanten willen graag een serre of erker om de leefruimte te vergroten en hun eigen draai aan de woning te geven. Wij leggen ook houten, parket of gegoten vloeren, al naar gelang uw wens.

Moderniseer uw keuken

Veel klanten hebben interesse om hun keuken te moderniseren. Nieuwe kastjes, een mooi nieuw aanrechtblad, een kookeiland of een uitbouw zijn kleine ingrepen die gedaan kunnen worden om uw keuken een geheel nieuwe look te geven. En als u dan toch aan het verbouwen bent, wat dacht u ervan om dan ook de badkamer mee te nemen?

Badkamer verbouwen

Er is veel vraag om badkamers te verbouwen. Veel klanten vervangen de betegeling om de badkamer zo een nieuw aanzien te geven. Andere klussen, zoals het aanleggen van een ligbad, vervanging van de wastafel en het aanleggen van radiatoren, zijn allemaal relatief kleine ingrepen.

Voorkom onnodige hoge energierekeningen

Veel huizen in Nederland zijn helaas niet goed geïsoleerd en de bewoners hebben daardoor onnodig hoge energierekeningen. Ook worden de isolatienormen steeds strenger en kan het zijn dat u verplicht wordt aanpassing te maken. De meest interessante oplossingen zijn het beter isoleren van de vloer, het dak de buitenmuren, en het vervangen van de beglazing met hoog rendement glas. Besparingen kunnen flink oplopen. 

Het is bekend dat een gemiddeld huis dertig procent van de warmte via het dak verliest, zeker in wat oudere huizen. Een schuin dak is gemakkelijk vanaf de binnenzijde te isoleren, of in sommige gevallen is het interessanter om de zoldervloer te isoleren. Bij platte daken is het vaak gewenst om aan de buitenzijde isolatie aan te brengen, dit kan ook in de vorm van een groen dak. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Direct gesprek starten?