Renovatie

Renoveren is het vernieuwen of verbeteren van een woning of elementen daarvan.
Helaas verouderen huizen, en soms is het nodig om onderdelen daarvan zoals daken, dakkapellen, kozijnen of deuren te renoveren.

Blaas nieuw leven in uw oude huis

Een verouderd huis kan lekkage of andere wateroverlast veroorzaken, warmte verliezen en zo voor een hoge energierekening zorgen, of zelfs niet meer veilig zijn. Het is daarom erg belangrijk om op tijd aan een renovatie te beginnen. Renoveren is ook vooruitzien. Het gaat om de verbetering en modernisering op bouwkundig, energetisch en esthetisch gebied.

Met een combinatie van vakkennis, creativiteit en innovatie kan Christians Bouw- en Timmerbedrijf u helpen problemen te voorkomen en de woning klaar te maken voor de toekomst. U zult alleen maar voordelen ondervinden van een gerenoveerd en energiezuiniger huis, zoals beter wooncomfort, gezondere woonomgeving, minder vocht en lager energie gebruik.

In Nederland is er een grote vraag naar het renoveren van dakkapellen en deuren. Dat zijn twee onderdelen van het huis die flink onderhevig zijn aan de elementen als regen, wind en vocht. Daarnaast zijn het ook elementen die vaak minder de aandacht krijgen en zodoende met de tijd flink verouderd zijn. Toch is het geen grote klus om een dakkapel of deur te renoveren en moderniseren.

Renovatie van dakkapellen draagt bij aan een energiezuinige woning

Renoveer uw dakkapel

Via een verouderd en slecht geïsoleerd kozijn met enkele glas verliest een huis veel warmte. Het moderniseren van een dakkapel draagt aanzienlijk bij aan een energiezuinig huis. Daarnaast dringt vocht gemakkelijk de het huis en dak structuur binnen via verslechterde dakbedekking en loslatende loodslabben. Vocht is slecht voor de structuur, maar ook voor uw gezondheid.

Renovatie is binnen paar dagen af

Het renoveren van dakkapellen is geen grote klus. Normaal gesproken is het binnen een paar dagen voor elkaar. De belangrijkste werkzaamheden zijn het vervangen van het kozijn, nieuwe beglazing, isoleren, vervangen van de loodslabben, vervangen van de zijwangen en dakbedekking. In de meeste gevallen is het niet nodig om de structuur te renoveren.

Renovatie van deuren is een duurzame oplossing

Het is niet altijd nodig nieuwe deuren en kozijnen aan te schaffen als de huidige deuren er niet meer mooi uit zien. Als de deuren nog functioneren dan kunnen ze prima gerenoveerd worden. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook nog eens een duurzamere oplossing. En het heeft veel minder voeten in de aarde dan u denkt. 

De deuren worden bij u uit huis gehaald en in onze werkplaats gestript en geschuurd. Daarna brengen wij een nieuwe kwalitatieve afwerking aan. Hierbij kunt u zelf de kleur of afwerkingsstijl bepalen. Wij kunnen op verzoek ook aanpassingen maken aan de deuren. Veel klanten kiezen er ook voor het deurbeslag te vervangen om zo een frisse nieuwe deur te hebben. Na de renovatie worden de deuren keurig weer bij u thuis ingebouwd.

Direct gesprek starten?