Op maat gemaakte kasten

Elk huis is anders, en elke bewoner heeft specifieke wensen.
Een kast op maat laten maken, zoals een garderobekast, of een woonkamerkast, is de perfect oplossing.

Customize uw eigen kast

U kunt samen met ons de kast inrichten zoals u dat wilt. U kunt zelf het materiaal kiezen, de kleur en de stijl. Met een op maat gemaakte kast benut u optimaal de ruimte van uw huis en vermijdt u die onhandige loze ruimtes. Door deze optie te kiezen, kunt u geheel uw eigen creativiteit in kwijt met het ontwerpen van uw eigen kast.

Natuurlijk helpen wij u met het hele proces van het zelf samenstellen van uw eigen kast. Wij bekijken samen de plaatsing van de kast, meten de ruimte op en maken een plan. Op het moment dat u geen geschikte kast kunt vinden in de reguliere meubelzaken, kunt u uw eigen garderobe- of woonkamerkast op maat laten maken door ons. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Garderobe kast op maat

Kast aangepast op uw woonsituatie en leefstijl

De garderobekast op maat gemaakt voor uw slaap- of logeerkamer zal echt een verschil maken. Binnen de beschikbare ruimte bepaalt u hoe de kast wordt ingedeeld. Heeft u veel hangkleding, dan creëren we daar extra ruimte voor. Heeft u een kleine kamer, dan kunnen we een open elementen erin laten en met spiegels werken zodat het lijkt dat u meer ruimte heeft. Heeft u veel schoenen? Dan adviseren wij veel lades te maken zodat u deze netjes kan opbergen en er steeds makkelijk bij kunt. Veel logees? Heeft u er aan gedacht om een kleine koffiezetter en waterkoker te verbergen in de kast?

Combineer verschillende soorten materialen

En dan hebben we het nog niet over de buitenkant gehad en over de materialen. Sommigen geven de voorkeur aan spiegels op schuifdeuren in een metalen frame, voor een stoere look. Anderen hebben liever een meer klassiek houten garderobe. Voor een romantisch gevoel, is het leuk texturen en kleuren te combineren. U ziet, er zijn mogelijkheden ten over. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de perfect garderobekast die bij u past.

Woonkamerkast op maat

Eyecatcher in uw woonkamer

De woonkamer is misschien wel het belangrijkste vertrek van het huis. Hier brengt u en uw gezin de meeste tijd door en hier ontvangt u de visite. Een op maat gemaakte woonkamerkast is daarom een belangrijk element in uw huis. Het moet praktisch zijn, om spullen in om te bergen. Maar het moet ook  bij u passen en bij de stijl van uw woning.

Modern of knus

U kunt ervoor kiezen om een strakke en moderne woonkamer kast in te laten bouwen met neutrale kleuren, rechte lijnen en metalen elementen. Hier kunt u dan prima uw televisie in ophangen. Anderen houden liever van wat zachtere houten elementen en knusse nisjes. Ook is het mogelijk om met open structuren te werken die wellicht beter past bij een open plan inrichting.

Materiaalkeuze op basis van jouw woonstijl

Hout is een veel gebruikte keuze op het op maat maken van kasten. Het is een breed inzetbaar materiaal wat in veel verschillende soorten en afwerkingen te verkrijgen is. Daarnaast is het gemakkelijk op maat te maken. Wij werken met MDF en HDF die in vele soorten afwerkingen en kleuren te verkrijgen zijn, zowel mat als glanzend. Daarnaast werken wij ook met andere houtsoorten zoals eiken, grenen, vuren en tropisch hardhout.

Metaal wordt veel gebruikt voor schuifdeuren en hang- en sluitwerk. Het is een veelzijdig materiaal wat een mooi en bijzonder effect aan de kast geeft. Daarnaast kiezen veel klanten om spiegels en glas in de kast te verwerken voor een moderne uitstraling. Wij ontwerpen graag met u mee om de perfecte kast voor u samen te stellen.

Direct gesprek starten?