Nieuwbouw

Het bouwen van een eigen huis is een hele klus.
Daarom is het belangrijk om een betrouwbare partner te hebben die het voor u uitvoert.

Specialist in nieuwbouwprojecten

Christians Bouw- en Timmerbedrijf heeft veel ervaring met alle aspecten van nieuwbouwprojecten en kan daardoor een hoop zorgen bij u wegnemen. Wij werken zowel met innovatieve als traditionele bouwmethodes en leveren altijd vakwerk af.

In Nederland blijft de traditionele laagbouw ongekend populair. Vaak zijn dit stenen huizen met een zadeldak met dakpannen, maar tegenwoordig zie je ook meer aspecten met een houten afwerking. Daarnaast is er veel vraag naar landelijke huizen. Die zien vaak in witte stenen opgetrokken en worden gekenmerkt door een rieten dak en donker gekleurde kozijnen.

Wij werken het gehele bouwproces af totdat u tevreden bent met het resultaat

Maak uw huis persoonlijk

Wij helpen u ook graag bij het personaliseren van uw thuis. Dit kan in de vorm van een erker, een serre, Frans balkon, dakterras, vide, garage of carport. Daarnaast kunt u uw persoonlijke stempel op uw huis drukken door te variëren in kleuren, materialen en vormen. Er zijn mooie en stijlvolle oplossingen voor elk budget. 

Hulp bij elektra, riolering en water

Christians Bouw- en Timmerbedrijf is in te zetten bij het gehele bouwproces. Wij hebben ervaring met funderingen, installaties zoals elektra, riolering en waterleidingen, stenen- en houtbouw, prefab constructies, kozijnen zetten, dakbedekkingen, externe en interne afwerking, verlichting en uit- en aanbouw.

Energiezuinige oplossingen

De vraag naar energiezuinige oplossingen en duurzame materialen wordt steeds groter. Wij vinden dit een belangrijke trend en werken dan ook met verschillende oplossingen op het gebied van isolatie, natuurlijke materialen met kleine CO2 voetafdruk, zonnepanelen, warmtepompen, regenwateropvangsystemen en automatisering.

Persoonlijk advies bij het inrichten van uw interieur

De afwerking aan de binnenzijde is net zo belangrijk als de buitenkant. Dit gaat verder dan alleen de juiste kleuren en materialen combineren. Het gaat er ook om ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten en benutten, voor een optimaal gemak in het dagelijkse leven. Daarnaast helpt een slim ontwerp u energiegebruik te bezuinigen. Een goed ontworpen interieur is dus niet alleen stijlvol, maar verbetert uw wooncomfort en draagt bij aan een duurzaam gebruik.

Christians Bouw- en Timmerbedrijf heeft veel ervaring op dit gebied, en biedt haar klanten hulp bij het ontwerpen van stijlvolle, efficiënte en betaalbare interieurs. Elke klant is anders en heeft specifieke wensen en daarom gaan wij graag een gesprek aan om te zien op welke manier wij u kunnen bijstaan.

Direct gesprek starten?