Aftimmerwerk

Aftimmeren is niets minder dan het vakkundig afwerken van een bouwproject.
Veelal gaat het om het mooi maken van naden en voegen na het aanbrengen van kozijnen, vloeren, plafonds en trappen.

Vakkundig aftwimmerwerk

Het grootste deel van het werk is visueel: naadloze randen, wegwerken van bevestigingspunten, en het aanbrengen van sierranden en plinten. Een kleiner deel van het werk heeft te maken bouwtechnische eisen.

Naast het afwerken van hout, werken wij ook met het aanbrengen van houten en gips plafonds, en met het plaatsen van gipswanden. Wij hangen deuren en ramen, en monteren het deurbeslag. Ook plaatsen wij vensterbanken, plinten en andere afwerkingen. Wij werken met een grote diversiteit aan projecten en materialen.

Wij timmeren alles netjes af voor een verzorgd resultaat

Installatie en afwerking van nieuwe keukens

Wij kunnen daarnaast ook keukens bouwen en afwerken. Dat begint bij het aanpassen of aanleggen van de elektrische- en waterleidingen voor alle apparatuur. Het ontwerpen, bouwen en monteren van alle kastjes en aanrechtbladen. Wij installeren alle inbouw apparatuur voor u, sluiten deze aan, en werken deze vervolgens netjes af. 

Kleine ingrepen, groot resulaat

Het aanbrengen van tussenwanden is een eenvoudige manier om meer uit uw woning te halen. Dit hoeft geen grote ingreep te zijn. U kunt kiezen voor een gipswand constructie of volledige houten scheidingswanden. Wij installeren de elektra en geluidsisolatie en plaatsen de afwerken zoals u dat wilt. 

Eisen voor goed aftimmerwerk

Elk project is anders, en heeft verschillende eisen. Elke klant is ook anders, en heeft andere wensen en specifiek budget. Samen met de klant stellen wij de kwaliteitseisen op en adviseren wij over de mogelijkheden. Op deze manier worden onduidelijkheden voorkomen en kunt u gerust zijn op goed afgeleverd aftimmerwerk dat aan uw eisen voldoet.

Aftimmerwerk is maatwerk. Wij stellen daarom hoge eisen aan onze medewerkers en timmermannen om de beste kwaliteit voor onze klanten te garanderen. Het visuele resultaat is de belangrijkste kwaliteitseis van aftimmerwerk. Daarnaast draagt het bij aan de energiezuinigheid van uw huis met luchtdichte verbindingen bijvoorbeeld. Een correcte afwerking op het gebied van krimp en uitzet zorg ervoor dat uw houten kozijnen, dakkapellen en wandafwerking veel langer meegaan en mooi blijven.

Direct gesprek starten?